Kaspersky VPN:n Ilmaisversio

Voit käyttää Kaspersky VPN -ilmaisversiota tai rajatonta versiota.

Kun käytät ilmaisversiota:

Kun suojatun liikenteen raja ylitetään, suojattu yhteys lopetetaan. Sovellus ilmoittaa sinulle, kun suojattu yhteys poistetaan käytöstä. Voit odottaa sovelluksen pääikkunassa ilmaistun ajan ja muodostaa suojatun yhteyden uudelleen. Sovelluksessa näytetyn suojatun liikenteen määrä voi erota hieman todellisesta käytetystä määrästä.

Käytettävissä olevan suojatun liikenteen määrä ei vaikuta mobiilioperaattorilta saamaasi verkkoliikenteen määrään. Voit jatkaa Internetin käyttöä kun suojatun liikenteen raja ylitetään, mutta Kaspersky VPN ei tämän jälkeen suojaa tietojasi.

Saat käyttöösi rajattomasti suojattua liikennettä vaihtamalla Kaspersky VPN -yhteyden rajattomaan versioon.